Catalog produse
Icon securitate LibraPay
Marci produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar

Termeni si conditii

     Site-ul www.mover.ro este administrat de compania AMARELFIS CLAVERNICOL SRL, Galati, str. Traian, nr. 69 inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/995/2018 si avand codul unic de inregistrare RO 39640749.
     Prin plasarea oricarei comenzi pe site-ul www.mover.ro Cumparatorul isi exprima acordul neconditionat cu privire la termenii si conditiile site-ului.
     In categoria Termeni si conditii sunt cuprinse toate conditiile contractuale ce reglementeaza procesul de vanzare-cumparare ce intervine intre Vanzator si Cumparator in cadrul oricarei tranzactii incheiate pe www.mover.ro. Orice alte posibile clauze devin nule,cu exceptia celor ce au fost agreate si comunicate in scris de cele doua parti inaintea vanzarii. Administratorul site-ului poate modifica in orice moment termenii si conditiile site-ului,iar ele devin aplicabile la data publicarii. Modificarile nu pot fi aplicate la comenzile finalizate anterior datei publicarii.
     Administratorul site-ului raspunde de corectitudinea datelor publicate pe acesta. Cumparatorul raspunde de corectitudinea datelor furnizate de el. In cazul in care acesta a indicat adresa de e-mail sau numarul de telefon in mod eronat sau nu raspunde repetat la telefon sau mesajelor trimise pe e-mail, Vanzatorul este exonerat de responsabilitate daca nu reuseste sa duca la indeplinire finalizarea comenzii.
     Magazinul poate acorda reduceri,vouchere de cumparaturi,cadouri,poate organiza promotii de produse etc. Acestea in general nu se cumuleaza. Daca administratorul magazinului hotaraste sa le cumuleze,trebuie sa evidentieze aceasta optiune vizibil si explicit.
     Cumparatorul nu poate finaliza o achizitie de produse din magazin fara a se autentifica pe site. Aceasta operatiune se poate realiza inainte de inceperea procedurilor de cumparare sau inainte de finalizarea tranzactiei. Pentru a se putea autentifica,Cumparatorul trebuie in prealabil sa-si creeze un cont.
     Pentru a achizitiona produse din magazinul online www.mover.ro,Cumparatorul trebuie sa respecte urmatorii pasi :

     1.Plasarea produselor in cos :
     - Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul "Pune in cos". 
     - Pentru a schimba cantitatea produselor puteti completa alta cantitate si apoi sa apasati  "Actualizare cos". 
      -Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati "CONTINUA CUMPARATURILE" iar pentru a plasa comanda apasati "Urmatorul pas". 
     Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.
     2. Autentificare / Creare cont 
     - Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola.
     - In cazul in care nu detineti deja un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate.
     3. Finalizare comanda
     - Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.
     - Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata.
     - In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi!
     In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.
     Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistarea acesteia.
     4. Plata
     - Plata poate fi facuta direct cu cardul pe site sau numerar la livrare ( plata ramburs catre curier la predarea coletului de catre acesta ).
     5. Garantia produselor
      - Garantia acordata produselor este de 24 luni pentru persoane fizice,respectiv 12 luni pentru persoane juridice. 
     6. Returnarea produselor
      - Returnarea produselor se poate realiza conform legislatiei in vigoare. Un produs poate fi returnat intr-un interval de maxim 15 zile de la data predarii de catre curier. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului vor fi suportate de Cumparator. Magazinul va returna banii in maxim 15 zile de la data cand produsul a ajuns la Vanzator si evaluat de reprezentantii magazinului, in contul de card al Cumparatorului ( in cazul in care acesta a realizat plata cu cardul ) sau intr-un cont indicat de Cumparator daca plata s-a facut ramburs.
     7. Politica de protectie a datelor cu caracter personal 
      - Vanzatorul se angajeaza sa respecte confidentialitatea si sa protejeze datele cu caracter personal ale Cumparatorului. Intreaga politica este consemnata in sectiunea Politica protejare date cu caracter personal din interiorul site-ului.
      Informatiile si detaliile tehnice prezentate pe site sunt pur informative. Fotografiile produselor sunt doar ilustrative putand aparea diferente de culoare,luminozitate etc. Pentru erorile de imagine sau gramaticale, site-ul nu-si asuma responsabilitatea. Administratorul site-ului nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea la internet, de probleme de software sau probleme tehnice la server.
spacer
Website detinut de AMARELFIS CLAVERNICOL S.R.L., CIF: RO39640749, Reg.Com: J17/995/2018

mover.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.